Interieur- & Verkoopstyling

checkpoint

TOP

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

       Nieuw: EXPATS

Gecertificeerd Verkoopstyliste

Ibiza

Onze resultaten leidden tot vraag van internationaal opererende makelaars naar onze inzet en creativiteit voor hoogwaardige panden en projecten op A1-locaties buiten Nederland. Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling tekent nu ook voor woningen en projecten in onder andere Dubai en Marbella en op Ibiza. Wij helpen er huizen succesvol en snel te verkopen en wij richten projecten in voor nieuwe eigenaren en voor potentiële eigenaren.


Op het populaire Ibiza bijvoorbeeld werken wij samen met zeer ervaren lokale makelaars en ontwikkelaars die voor hun opdrachtgevers A1 locaties zoeken en daar een huis naar wens bouwen of een bestaand huis verbouwen.


Cliënten hebben vaak weinig tijd en wij verzorgen op basis van hun wensen de complete inrichting, of een deel ervan. Turn key, scherp ingekocht en zonder zorgen uitgevoerd, naar eigen smaak of in een  stijl die zij mooi vinden. Op dezelfde manier verzorgen wij modelwoningen in nieuwbouw-complexen zoals die bijvoorbeeld in Dubai worden gebouwd. De makelaar of projectontwikkelaar schakelt ons in en wij verzorgen alles, desgewenst inclusief verhuur van meubels, transport, enz. Zorgenvrij en efficiënt uitgevoerd, in een stijl die veel mensen aanspreekt.


En wilt u als particulier op een A1 locatie een huis gaan kopen, dan weten wij daarvoor betrouwbare partners en kunnen wij desgewenst zelfs de complete inrichting verzorgen. Of uw verhuizing organiseren en bestaande en nieuwe inrichting combineren. Creatief, betrouwbaar, snel en betaalbaar. Ook dat is Checkpoint!

Checkpoint heeft een samenwerkingsverband met:


IBIZA REAL ESTATE AANKOOPMAKELAARS

Wij zijn ervaren aankoop adviseurs door NEDERLANDERS voor NEDERLANDERS op IBIZA. Ons kantoor is een samenwerkingsverband tussen 2 TOP 10 makelaarskantoren uit NL; Brecheisen Makelaars en De Keizer Makelaarsgroep met samen 11 makelaarskantoren en 80 ...


LIFESTYLEHOUSE - DESIGN &BUILD

Lifestylehouse neemt een ontwerp aanpak voor het creëren van een uitzonderlijke, hedendaagse woningen op toplocaties in heel Europa. Door het mengen van de nieuwste interieur met innovatieve technologie voor thuis en deskundig vakmanschap, onze ...


KENSINGTON - FINEST PROPORTIES INTERNATIONAL

Mallorca is een van de top bestemmingen in Europa. Indrukwekkende natuur, milde mediterrane klimaat, 300 dagen zon per jaar, vriendelijke mensen, lange zandstranden en afgelegen baaien, de grootste van de Balearen combineert alle voordelen van een ideaal levend centrum ...IBIZA (ESP)
Mijn adres in Ibiza is:


IBIZA REAL ESTATE

BRECHEISEN DE KEIZER

Passeig Joan Carles I nr. 37

07800 Ibiza Balearen


Ik werk op afspraak:
0031610846163