Interieur- & Verkoopstyling

checkpoint

TOP

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

       Nieuw: EXPATS

Gecertificeerd Verkoopstyliste

Interieurstyling

Checkpoint Interieur- & Vastgoedstyling is gespecialiseerd om woningen, showrooms, expats, kantoren, restaurants en hotels te ontwerpen, restylen tot een succesvolle factor voor de zakelijke & particuliere markt!


U wilt uw bestaande interieur smaakvol veranderen.


Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling kan uw helpen

met het inrichten en stylen van uw woning.


Wonen heeft altijd al mijn interesse gehad en het vertalen van sfeer, vormgeving en kleur naar de wensen van de opdrachtgever is een uitdaging voor mij. De laatste jaren is er veel aandacht ontstaan voor het inrichten van een woning. Het mag duidelijk zichtbaar zijn dat hier de nodige aandacht aan besteed is. Rust, balans, creativiteit en functionaliteit zijn zomaar enige trefwoorden. Maar hoe ga je dit realiseren in een eigen woning? Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling kan u begeleiden wanneer u moeilijke keuzes moet maken.
Wanneer u nog andere informatie wilt hebben, bel of mail mij gerust.

Onder contact staan mijn gegevens.

Ik kom graag bij u langs voor een (gratis) intake gesprek.INTERIEURSTYLING


Een nieuwe woning inrichten is oh zo leuk,

maar hoe te beginnen?


Welke kleuren passen bij me, welke meubelstijl, wat voor een stoffering en hoe zit het met verlichting? Er is zoveel keus op het gebied van wonen en u ziet misschien “door de bomen het bos niet meer?”. Met een intake gesprek en een “moodboard” kan ik u de sfeer en stijl laten zien die bij u past en waar u zich prettig bij zal voelen.


170220-04_800-c.jpg