Interieur- & Verkoopstyling

checkpoint

TOP

KLIK op een foto voor een UITVERGROTING

       Nieuw: EXPATS

Gecertificeerd Verkoopstyliste

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde

Met het stylen van een woning creëer je meerwaarde

“Wanneer mensen besluiten hun woning te koop te zetten, krijgen ze maar één keer de

kans om het goed te presenteren. Een woning moet gaan stralen”, vertelt Anja Kroon van

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling. De vastgoed- en interieurstyliste is onder andere

gespecialiseerd in de presentatie van te koop staande woningen in het hogere segment en

maakt daarbij gebruik van de mooiste en meest luxe high-end meubelen en accessoires.


We treffen Anja bij een appartement aan de Mauritskade in Amsterdam, een woning die ze onlangs helemaal onder handen heeft mogen nemen. Binnen vertelt de styliste enthousiast: “In dit luxe appartement heb ik gekozen voor kleurrijke schilderijen van Jacksart en de kleuren uit de kunstwerken heb ik terug laten komen in de meubelen en accessoires. Eenheid is ontzettend belangrijk.”

Vijftien jaar lang werkte Anja als woonconsulente en verhuurmakelaar en coördineerde ze de oplevering van nieuwbouw- en renovatieprojecten. “Hoewel het officieel geen onderdeel van mijn functie was, begon ik op een gegeven moment met het aankleden van modelwoningen.


Ik zorgde ervoor dat de ze er spik & span uit kwamen te zien en binnen no time werden ze verkocht. Zelfs de spullen die ik had aangekocht om de modelwoningen in te richten, werden mee verkocht”, vertelt ze trots. Tijdens een reorganisatie van de wooncorporatie waar Anja op dat moment werkte, besloot ze haar hart te volgen en een eigen bedrijf op het gebied van interieur- en verkoopstyling op te richten. Ze investeerde in high-end meubilair en accessoires en ging aan de slag. “Dat is nu ruim zes jaar geleden”, vertelt Anja stralend.

“Ik begon met het stylen van doorzonwoningen en inmiddels heb ik ook het duurste huis van Nederland in mogen richten.” Kijk hier voor een brochure (BRON: Qualis magazine)

NIEUWS


Marco van Rooij, van

Baljon & Mora Makelaars


“Baljon & Mora wil voor haar opdracht­gevers het optimale verkoopresultaat realiseren.

Dit is een reden waarom wij onder andere graag met interieurstyliste Anja Kroon van Checkpoint Interieur­ & Verkoopstyling werken.


Anja is als geen ander in staat om huizen en appartementen de juiste uitstraling te geven, die voor een verkoop zo belangrijk is. Interieurstyling is een belangrijke schakel en Anja’s inzet is een garantie voor de optimale presentatie.”


   TE KOOP | Exclusief Penthouse Met Lift